sfânta cruce de negare

on August 17, 2010 in Sub lupă

De câteva luni, primesc în Inbox mailuri… de la mine. …Care au ca subiect: Viagra ® – 100%

Așaa… Care va să zică… Îmi trimit singură mailuri și nu știu c-o fac… Eu, ori am devenit noctambulă, ori, de singurătate, am dezvoltat personalitate dublă (nu vă faceți semne pe furiș, că văd).

Variantele comiterii faptei:
1. Cu ochii închiși, părul vâlvoi și brațele în față, deschid mișelește laptopul și meșteresc mailul în tăcerea nopții, cu scopul clar de a-mi aduce aminte că trebuie să îmi caut un bărbat. Corect. …Dar nu era mai simplu să trec la subiect: ReminderTestosteron?

2. Cu ochii deschiși și zâmbet de femeie fatală, mă despuiez ca ielele, fac dansul focului în jurul laptopului și scriu, încet și apăsat, mailul, care are ca mesaj ascuns faptul că eu însămi am calitățile pastilei albastre… Deci acum mă și apucă frica, am o listă lungă de contacte, dacă, în focul pasiunii, trimit mailurile astea tuturor? Hait! …Dacă i-oi fi trimis și șefului??

Dar nu, nu e posibilă niciuna dintre variante. EU NU DORM NOAPTEA, remember?

…De unde, varianta 3: Le scriu ziua, când dorm.

Notes to myself: Mâine îmi banez adresa de mail; Nu mă mai culc deloc; Trimit scrisori de iertare tuturor, cu sfânta cruce de negare…decât să mă creadă perversă, pe mine, timida pământului, mai bine să creadă că am viruși la unitate. Tot aia.

10 Responses to “sfânta cruce de negare”

  1. Bianca says:

    Ori chestia asta e contagioasa, ori pastilele astea sunt la reducere sezonul asta pe magazinele online, ca si eu tot primesc spam-uri de la nu stiu cine, de care mi-e frica ori jena sa le deschid, unele au titluri sugestive… :))

  2. Liseli says:

    Colectia de toamna-iarna e albastra ! Deh, se infiltreaza care cum pot, cu tot antispam-ul, da-i trantesc si eu cu capu-n galeata urgent!
    Noapte linistita, draga mea!

Leave a Reply