Iuhu!

Ete, îmi săpai și io un canal de muzici pe youtube:

ManonNona

Iuhu! 😉

14 Responses to “Iuhu!”

 1. Razvan says:

  Draga Nona,

  Nu stiu daca vechile cai de contact mai functioneaza, asa ca s-ar putea sa fac un mic spamming zilele acestea.

  As vrea sa-ti rapesc cateva minute. Te rog da-mi un semn.

  Te pup,
  Razvan

 2. Nospheratu says:

  Multumesc pentru ‘elogii’ dar cred ca sunt supralicitate… Sunt pacatos peste medie dar sa zicem ca am un pact si uneori mai trisez incercand sa imi manipulez karma. Ai un jurnal frumos. Doar ca eu il percep trist. Keep the faith!

 3. Io says:

  dincolo de inteligenţă…promptitudine-n discurs…efervescenţă..şi-n spatele paielor celor puse-n cap…şi alte cele…care revendică conştient au ba atitudini cu iz de pupături în cur…sau tot ba…şi de data asta (altfel decât sexuale, desigur)…mie-mi miroase a o ţâr’ de infatuare…Manoano…no offence

  • Manon says:

   Pentru un om care da refreshuri obsesive pe out.ro, mesajul tau e usor cam in viteza a cincea, esti grabit, pare-mi-se, ca vine sfarsitul lumii.
   statusi la panda? au ba? nu stim.
   infatuata? da.
   si proasta.
   si alte cele.
   “manoano” sa ii zici mamei tale, s-o bucura.
   eu sunt o straina, si daca intri in jurnal doar ca sa-mi dai castane si sa observi cam cat pup eu in cur, tz, tz, tz iesi din out, perversule!
   esti obsedat de mine? get a fuckin life. :- P

   • Io says:

    qed. Mă declar astupat la replică…altminteri, blondă traducerea a ceea ce-am scris mai sus; pupăturile cele cu pricina le revendicai tu…sau…cel puţin…asta reiese în dialectul meu tribal din ceea ce-am scris…fapt care nu se prea suprapune pe ideea de-a pupa tu-n cur pe cineva anume…mama ei de logică…dar..deh…Gaudeamus…ai circumstanţe atenuante…în mod cert.Aproape te iubesc.Relax, drept urmare.

    • Manon says:

     nu ti-ar strica putina coerenta. …zic. in ganduri. fa un efort. ca ma plictisesc repede de mesajele bombiță.
     si-apoi (dacă tot esti atasat de cantecul ala),nu-i asa…vita nostra brevis est.
     you relax, pal.

 4. Io says:

  declar abandon….sfinte Graal…scuze pentru deranj….par tare oportune…fie-ţi bine

 5. Ioana says:

  Buna Nona,

  Am incercat sa dau de administratorul forumului al site-ului UNATC, respectiv de tine, sau cel putin asa sper c-ar fi vorba despre tine. N-am reusit pe alte cai asa ca iata-m-s!

  Incerc sa-mi fac un cont pe forum sa pot intra in contact cu cativa studenti la actorie binevoitori dar am mici dificultati. Am creat contul dar n-am primit mesajul de confirmare pe mail ca sa-l pot activa. Ma poti ajuta? Mi-am dat nume de utilizator : IoanaStrasbourg.

  mersi de ajutor!

 6. Mădă says:

  Unde pot găsi forumul UNATC_?

Leave a Reply