Archive for August 17th, 2010


Cele peste 400 de pagini din jurnal conțin litere.

Aceste litere, combinate, încearcă să contureze felul în care trăiesc, gândesc, iubesc, mă zbucium, zâmbesc sau mă încrunt ironic.
Rezultatul? O percepție despre fondul meu, ca om.

Dar dacă tot literele ar crea și felul în care arăt? Forma?

***

Dă o fugă la comentarii.

Vei vedea cum arată forma, în spațiul virtual.
Dacă privești de la distanță, vezi ochii unei ființe umane, dacă te apropii de monitor, vezi literele care dau viață Jurnalului lui Manon.

…Mai real de atât nu se poate, în eter.

***

Știți poezia Luceafărul?

Aia e situația.

Ce aleg?

Habar n-am, încă.

Sunt sfâșiată în două ele ale aceluiași eu.

***

Comments are closed.
Just gonna stand there and watch me burn.
That’s alright.


De câteva luni, primesc în Inbox mailuri… de la mine. …Care au ca subiect: Viagra ® – 100%

Așaa… Care va să zică… Îmi trimit singură mailuri și nu știu c-o fac… Eu, ori am devenit noctambulă, ori, de singurătate, am dezvoltat personalitate dublă (nu vă faceți semne pe furiș, că văd).

Variantele comiterii faptei:
1. Cu ochii închiși, părul vâlvoi și brațele în față, deschid mișelește laptopul și meșteresc mailul în tăcerea nopții, cu scopul clar de a-mi aduce aminte că trebuie să îmi caut un bărbat. Corect. …Dar nu era mai simplu să trec la subiect: ReminderTestosteron?

2. Cu ochii deschiși și zâmbet de femeie fatală, mă despuiez ca ielele, fac dansul focului în jurul laptopului și scriu, încet și apăsat, mailul, care are ca mesaj ascuns faptul că eu însămi am calitățile pastilei albastre… Deci acum mă și apucă frica, am o listă lungă de contacte, dacă, în focul pasiunii, trimit mailurile astea tuturor? Hait! …Dacă i-oi fi trimis și șefului??

Dar nu, nu e posibilă niciuna dintre variante. EU NU DORM NOAPTEA, remember?

…De unde, varianta 3: Le scriu ziua, când dorm.

Notes to myself: Mâine îmi banez adresa de mail; Nu mă mai culc deloc; Trimit scrisori de iertare tuturor, cu sfânta cruce de negare…decât să mă creadă perversă, pe mine, timida pământului, mai bine să creadă că am viruși la unitate. Tot aia.