Archive for May 25th, 2010


Am multă treabă, se apropie Gala. Iar dacă nu am multă treabă, trebuie să îmi fac de lucru.
A venit momentul să revin în lumea reală.

Deoarece. De câteva nopţi nu mai dorm cu televizorul deschis, sunt 10 ani de când, cu frică de întuneric, am nevoie de lumină şi de sunet discret, noaptea. Fobia de întuneric a plecat.
Deoarece. Nu pot să spun de ce.

Răspund aici mesajelor voastre, azi avem Jurnal Messenger, ca să nu schiaun, ahh…
@Mara: Ştiu, e secret, dar în jurnalul meu, aici, pot să îţi mulţumesc. Să rămână. Citesc scrisoarea ta la infinit. Aveam nevoie să ştiu că tot eu sunt, şi în viaţa reală, aceea care scrie în jurnal. De la cineva care mă citeşte de mult şi care mă cunoaşte personal. ..Şi care certifică faptul că nu sunt diferenţe între esenţă şi aparenţă la Manon.
Aş vrea să pun scrisoarea aici, dar asta depinde doar de tine. Suflet minunat de frumos ce eşti!

@”Puiu”: Dragule, nu. Da, eşti special. Păstrăm legătura pe messenger, nu pun, hâtrule deştept, deşi m-ai rugat, mesajul tău haios sub formă de CV, în jurnal, pentru a decide prietenii tăi, cititorii, dacă merit o şansă. (Dar iată că au aflat de tine 😉 )
Mă flatezi, dar Manon nu e o poveste, ci o femeie reală, care este cinică, uneori, când sparge cu dalta bolovani, pentru a scoate lumina. Am încă, cioburi în ochi şi mă citesc, încă, alți ochi ironici care stau îngropați în propriul ego.
Tu eşti sclipitor, dar eu nu am pornit, încă, în căutarea perechii. …Încă.
Mai ştii? Poate că ieşim la cafea, într-o zi, nu mai folosesc cuvântul niciodată, cum bine sugerai. N-am cunoscut live niciun neurochirurg, iar căutarea pe google te arată VIP. …Suficient cât să mă ţină deoparte, deocamdată.

@ Alinuţa: Stau cu pagina ta de jurnal deschisă toată ziua, vrei să mă saluţi şi pe mine acolo, să mă mândresc la prieteni? Te salut, te îmbrăţişez şi îţi mulţumesc! Succes la bac, Alinuţa!

@ Mishu: Dacă eşti în target? …Mishu, acesta nu este un site de matrimoniale, iar targetul meu are alte considerente, mi-ai scris o poezie superbă, am râs cu lacrimi (nu, n-o public, am promis), o s-o păstrez, fericită şi onorată. Mă bucur că te-am inspirat să scrii din nou, ai talent, îmi aminteşti de Sorescu.
Îţi doresc să fii iubit aşa cum iubesc eu de obicei, şi când o vei întâlni pe fata specială, să te bucuri de ea din toată inima.

@ştiţi_voi_care: Luaţi din jurnal poveştile, nu pe mine, feriţi-mă de lovituri, căci reacţionez urât. Nu-mi luaţi lumina, dacă îndrăgiţi jurnalul…
Dacă rezonaţi cu un singur articol din cele câteva sute, este suficient, ca bază, pentru a mă respecta ca om.
Jurnalul este public, însă parcurgerea lui nu este obligatorie.

…Atât, azi.
Mai am puţin de gândit. Doar puţin.

**
update 25 mai © GEO:
1. Am vreo vina ca m-am nascut lesbiana…
Nu, dimpotrivă, unele ar spune ca l-ai prins pe Dumnezeu de-un picior.

2. Diplomă mamă eroină. Ieri s-a acordat premiul „Pulițăr”, confunzi, mai caută.