gugălitorii trimiși în Out

on July 29, 2010 in Trimiși aici de Google însuși

1. tatal meu si libelula lui. Am înțeles, deci insecta e majoră, a trecut de faza de larvă; are ochii mari, aripi transparente dar învăluitoare și corp lunguieț cu picioare scurte. O prădătoare cu trompă siliconată. Tatăl tău la ce se încadrează, ca meniu? E ţânţar, albină, sau fluture? Dacă e albină, fă-l să se mute de lângă baltă, până nu-i suge aia stupu’ și-i inoculează boala somnului de veci.

2. am plecat departe cauta-ma daca ai nevoie de mine. Am reținut adresa. O să te caut la anul, cam pe la ora 15:00.

3. i-am dat muie… Aoleo! Îmi pari cam trist. Și anunțași și pe google. Alea trei puncte mă fac să cred că nu ai dat, ai luat.

4. doua litere sa intalnit sub ploaia cuvintelor. Adânc… Și, ude fleașcă, au decis să se acopere cu paranteze. Când a încetat ploaia, s-au despărțit cu liniuță de adio.

5. replici intre soare si amurg. Bă, Amurg, nasol sezonu’, i-am ars pe pârliții ăștia. / Bă, soare, la mine-i mișto, am ce consola cu Luna, până dimineață…

6. melodiea in care se spune alou dau. Începe cu “șea nana na na, alou, dau cutiea cu comoara sufletului mieu”, bagi refrenul “ete na, opa dirida”, de duouă ori, și termini cu “fraiero ce te-am făcut, io cutiea am vândut demult”, tot bis.

8 Responses to “gugălitorii trimiși în Out”

 1. Mada says:

  Vai, Nona… doar ce am citit postarea despre nea Nelu si observ la statusul tau ca ai pus alta. Nici nu termin bine de ras cu pofta, si ma apuca din nou! Genial!! Si eu care credeam de dimineata ca lumea s-a intors cu capul [ca sa nu vorbesc urat] in jos peste noapte!
  Multumesc! Te pup! >:D<

 2. Mada says:

  Face bine sa nu te gandesti la ele! Gandeste-te la toti oamenii de aici care te iubesc si nu se poate sa nu se diminueze un pic impactul!

 3. EscaleR says:

  Pun si eu o intrebare, de curiozitate: de ce nu scrieti scenarii de teatru/film. (de curiozitate intreb ):D

  • Manon says:

   Pentru ca am citit prea multa beletristica. Daca citeam mai mult teatru, inainte de a intra la facultate, acesta, cu siguranta, ar fi fost drumul. Ma gandeam si eu la asta, acum ceva timp…

 4. Unu mic says:

  Daca te apuci sa scrii scenarii te rog sa-mi rezervi si mie un rol…:d dar nu atat de mic pe cat este id-ul :))

Leave a Reply