Noul trend în publicitate

on March 7, 2010 in Publicitate

Noua reclamă la şamponul de păr Herbal Essences mi-a pus fierea pe gânduri. O voce triluitoare spune, din off, la final: Pentru un păr delicios, plin de volum.
…Aşa, deci.
Avem două informaţii: unu, părul poate avea un gust delicios, plus că, doi, fiind plin de volum, el poate fi servit – nu ascuns în tocătura de la chiftea, ci ornat creţ sau drept în sus, pe un sendvici, la vedere.

Mai circulă pe ecrane, în acelaşi trend, o reclamă din care aflăm că şi un anumit şampon de corp este delicios. …Fair enough, îl turnăm şi pe ăsta peste îngheţată, ca topping.

…Am văzut o reclamă la  crema hidratantă care face pielea corpului delicioasă şi moalePână-aici!
Îmi înfrâng tentaţia de a aşeza acest spot în categoria de mai sus, căci pot accepta ideea de a înghiţi (accidental) un fir de păr, însă nu agreez invitaţiile la canibalism. Aşa că prefer să îmi imaginez, nu dinţi înfipţi, ci o limbă tandră peste acea piele delicioasă. Ca preludiu la sex, nu ca antreu pentru cină.

…Că tot vorbirăm de sex, aştept cu interes următoarea reclamă la uleiul Bio de la Petrom, un excelent lubrifiant, care nu te lasă la greu.
Aici, însă, aş avea ceva de adăugat: înţeleg de ce insişti să faci sex folosind maşina, ai acolo şi alt ajutor care nu te lasă la greu, şi anume oglinda retrovizoare, al cărei scop este afişat în manual: Atenţie, obiectele reflectate par mai mari decât în realitate.

8 Responses to “Noul trend în publicitate”

  1. A. says:

    Hehe, m-am amuzat copios 🙂

  2. A. says:

    da, da.. citisem. Exact cum mi-l imaginam si eu :)) Asa am ajuns pe blogul tau. Gasisem link spre postarea despre tudorica fara frica. Strasnic om! Mare caracter!

    P.S. Imi place blogul asta de mor, numai timpul sa-mi ajunga sa-l citesc din scoarta in scoarta. 🙂

  3. Manon says:

    Scuza-ma putin, sa dau o fuga prin birou, fudula, sa ma rotesc de doua ori, si sa ma intorc ametita aici, ca sa iti spun, demn: Iti multumesc! (dupa care sa te pup repede in frunte!)

  4. Ana-Maria says:

    Mooor de ras,nu mai merg la stand up comedy,iti citesc tie blogurile 🙂

Leave a Reply