Eterul cel Goagăl-at

on March 7, 2010 in Ridendo, Trimiși aici de Google însuși

Oamenii intră aici la citit, din varii motive: pentru că mă cunosc, pentru că au auzit de jurnal, pentru că au văzut link-ul pe alte bloguri, sau pur şi simplu din întâmplare- căci au căutat ceva anume pe google.

La rândul meu, în sfânta bântuială, îmi petrec uneori mai mult timp călătorind prin blogurile din listuţă (le recomand!)  şi stau călare şi pe traficul ăla afişat în dreapta paginii, jos, WTA, care îmi dezvăluie o maşinărie fascinantă cu ajutorul căreia pot vedea şi cine intră aici şi de unde şi ce pagini sunt accesate (felicitări, domnul şef!)…

Bref. Musafirii aterizaţi aici de pe google au cele mai diverse cuvinte de căutare, de la cum se scoate ceara de pe covor până la gândurile mă chinuiesc sau mă chinuie.
Însă în topul meu se află această frază: cum blestemi pe cineva cu lumânarea aprinsă invers.
…Că de aia am pus mesajul ăsta. Cum, măh, aprinsă invers?

4 Responses to “Eterul cel Goagăl-at”

  1. Monica says:

    Adica lumanarea are fitil, si oamenii care vor sa faca farmece o aprind pe la capatul celalalt, unde nu e scos fitilul, si il scot ei special. Stiu pentru ca eram mai mica si nu se aprindea o lumanare si i-am zis mamei sa incerce invers si mi-a zis ca nu e bine.
    Superb jurnal, Nona 🙂 (sunt porumbitza de pe forum, daca ma mai tii minte)

    • Manon says:

      Te pup, porumbita, bine ai venit. Daca iti place jurnalul, da-l mai departe (tu esti de-a mea, tie iti cersesc direct). Si te mai astept aici.

  2. Monica says:

    Esti deja la mine in google reader, la loc de cinste 😀 Spun, spun, fii fara grija 🙂

Leave a Reply