dor de

on August 14, 2011 in Oglinda

Mi-e dor de vremea în care discoteca nu se numea Club.

Mi-e dor de atmosfera de acolo, de muzica aceea, de îndrăgostelile platonice, de emoția dansului în doi…

Dansul în doi… Ce frumos… Ce fluturi…

Azi… 🙁 …Tehno. Bum bum bum bum pe bandă.

Aș vrea să expire moda asta tehno în care fragmente de melodii frumoase sunt mixate, malaxate și date pe repede, de parcă trebuie să murim aici, acum…

Și aș vrea săăăă… de exemplu…. să vină la modă moda în care melodiile sunt remixate pe Reggae. 🙂

Pun aici un exemplu. Mă binedispune.
Și-mi aduce aminte de discotecă.

Remix Raggae Eminem.

Iuhu. 🙂

10 Responses to “dor de”

 1. Corina says:

  Am prins şi io o ţâră de “discotecă” în anii timpurii ai adolescenţei. Ce fain era! Dansam şi ne luam de mână şi roşeam şi tremuram din toţi rărunchii şi nu dormeam tot restul nopţii de emoţie şi de-ndrăgosteală!

 2. Prahovean says:

  Mie îmi place cu bași și high speed, este complicat să explic, dar chiar îmi pare că așa sensibilitatea este mai bine pusă în valoare. Anyway, mă deranjează chestiile gen tribal sau minimal de obicei, care la noi se ascultă la greu. Prefer trance, în special hard trance.

 3. julie says:

  Ce tare e!
  Ma balansez pe-o plaja c-un coktail in mana si o tigara in cealalta!
  pam-pam-pa…pam-pam!
  hup!

 4. Prahovean says:

  Muzica techno originează în creațiile lui Klaus Schulze, de fapt el a creat-o în mare parte. Artiștii atât din zona ambient-chill out, cât și techno-trance au rădăcini puternice în Schulze. Spre exemplu, The Prodigy și-au luat numele după Prodigy Moog, sintetizatoarele Moog fiind create de Schulze pentru a putea exprima și explora mai bine noi zone ale muzicii. Un rol destul de important în dezvoltarea ulterioară a muzicii techno l-au avut și The KLF.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schulze

 5. Unu mic says:

  Eu inca ii zic Discoteca si toti busesc in ras cand ma aud :). Si da imi este dor de serile cand mergeam in discoteca si asteptam cu nerabdare ora aceea tarzie cand incepeau sa se puna bluesuri si aveai ocazia s-o inviti pe EA, EA cea pe care ai privit-o si te-a privit toata seara.

Leave a Reply