lemme brake it down

on May 23, 2011 in Oglinda

Atât de mult îmi doream să înviez…
Ete.
Când te trezeşti dimineaţa şi simţi că te doare, înseamnă că eşti viu.
Bravo, madam.

Acum îmi doresc să amorţesc la loc.
M-aş împrieteni cu gioni ualcăr, dar am intoleranţă la alcool.
Droguri nu folosesc din principiu.
Iar ţigările mă deprimă.
Na, păţanie!

Când plâng mult, mă curăţ de ofuri.
Ca la spovedanie.

După care, sper, iar.

Că o să am lângă mine oameni sinceri.
Cu demnitate. Curaţi, spălaţi, nealteraţi.
Pe care să îi admir, nu să-i dispreţuiesc.

Măh, jur, eu chiar sunt o femeie mişto!
(Îi mulţumesc pentru această descoperire personajului dărâmănescu viirgulă care îmi spunea, anul trecut, că sunt minunată, efervescentă dar fără noroc în dragoste pentru că am întâlnit doar imbecili.
A încheiat el lista.
Îl invit, pe această cale, la o întâlnire face to face, că mănâncă jurnal pe pâine. Merită o şansă, înainte de a se îmbolnăvi şi de diabet.)

6 Responses to “lemme brake it down”

  1. julie says:

    🙁
    Mami meu…plangi sa te cureti,sa speri iar apoi!
    Imi pare rau ca tragi atata pe sufletul tau mare si curat!
    Te hup,mai mult ca oricand!

  2. moku' says:

    Ii rog pe cititori sa ma scuze pentru ceea ce voi scrie in continuare si pe tine, Nona, sa nu ma cenzurezi.

    E un loc in care nu mi-as fi permis vreodata sa “impart” vorbe de duh dar de data asta simt ca trebuie s-o fac si sa fiu a dracu’ daca ma voi cenzura!
    Mesajul acesta e cu dedicatie (pentru nenea) si sper sa fie primit ca o directa de dreapta:

    Bai’ mizerabilule, stiu toata povestea de anul trecut, de cand ai intrat aici prima data si erai fuckin’ high ca ai gasit aici o FEMEIE minunata, un suflet viu si cu lumina, “ca tine” din cate marturiseai.
    Casca ochii, nesimtitule si citeste ce scriu, caci DA, asta spuneai si asta scriai!
    Sau poate esti doar un sarlatan, un casanova de internet si asta e modul tau de a-ti hrani sufletul ala gol de egoist egocentrist ce esti!
    Mureai frecvent si inviai tot de atatea ori si veneai aici, s-o cauti, s-o simti, ca nu puteai fara. N-a vrut sa vorbeasca cu tine la telefon, dar ai insistat s-o auzi, sa fie si mai reala. Nu voia sa te intalneasca niciodata, si cand noi ii spuneam ca ar fi bine sa iubeasca pe cineva real, ea ne raspundea ca nu vrea decat sa se bucure de “fluturele platonic”…
    …Restul detaliilor le stii tu mai bine…

    Eu am o problema cu tine in momentul acesta caci TU faci RAU acestei femei pe care nu o cunosti (nici macar nu meriti sa o vezi vreodata) si despre care iti spun eu acum cateva lucruri: e minunata, e frumoasa, e desteapta – ba nu, e GENIALA, e lumina, e iubire, si nu in ultimul rand, e un OM de care NOI avem nevoie asa cum ti l-am descris cu un rand mai sus. Nu trist si SFASIAT, cum e acum.

    Si daca cineva ii face rau, atunci acel cineva trebuie sa dispara din peisaj.
    Tu nu ai nevoie de ea, poti trai si fara, caci nu o cunosti – insa eu si ceilalti oameni din viata ei, oameni care o IUBESC, avem nevoie sa stim ca ea e linistita si ca nu sufera.

    Si cand am spus ca cei care ii fac rau “trebuie sa dispara” m-am referit la VIZITELE TALE IN JURNALUL EI.
    Stii ca ea urmareste traficul, este modul in care ia pulsul cititorului. Felul in care cititorii trec prin pagini, o determina pe ea, de multe ori, ori sa se cenzureze atunci cand ii simte tristi, ori sa scrie ceva haios pentru a-i sustine.

    Intri OBSEDANT in jurnal, IARASI, de o vreme incoace, si eu cred ca e rautate pura. NU AI PIC DE RESPECT!
    Te-a rugat de atatea ori sa nu o mai faci si n-ai ascultat-o.
    Te-a banat si ai continuat sa intri.

    Asta este de fapt problema mea cu tine: eu cred ca esti un om rau. Si mai cred ca esti si urat.

    Trec peste declaratiile lame cu care umpli net-ul, pe care le faci altor blogeritze, si pe care as vrea sa le disec putin aici dar o sa ma cenzureze Nona (nu ma pot abtine, cum e aia “sa mori de departe venind”??? ), ca sa-ti spun ceva pentru a-ti face o idee despre cine este Nona: nu mai departe de aseara, mi-a spus “hai sa mergem la el, sa-i batem la poarta, sa-l salut si sa-l imbratisez asa cum va imbratisez, cu drag, si pe voi, ca e singur…”…

    …Ei, domnule artist, se pare ca esti al TUTUROR.

    Asa ca stai departe de Jurnalul lui Manon.
    OUT!

    • Irina says:

      Moku’, de ieri ma tin sa nu adaug cateva vorbe dulci la ceea ce ai scris tu. Nu stiu cum…dar ai pus mai sus tot ce gandeam si eu.

      Dedicatia mea pt individ:
      Auzi bah nene (ca mi-e greu sa ma adresez altfel)…mizeria pe care o emani nu are ce cauta in universul acestei femei minunate!

  3. julie says:

    Like mare,Moku’!

  4. Adriana says:

    Foarte tare Moku’!Sustin tot ce ai scris. Bravo!!

  5. Evergreen says:

    o să fie bine. o să te vindeci. o să ți se curețe ochii ăia frumoși. o să dispară și durerea. dar până se întâmplă toate astea va trebui să dai muile de rigoare și să te zvârcolești ca un taur străpuns în cord.

    NONA, ești lumină! Da? Și ești suflet cald! Și dacă l-aș putea prinde i-aș smulge inima ăluia de te face să suferi, aș stropi-o cu lacrimile tale și i-aș îndesa-o înapoi. Să trăiască tot restul vieții așa!

Leave a Reply