Căutări pe Goagăl

on June 1, 2010 in Trimiși aici de Google însuși

**
update 1 iunie © GEO :
1. Cum se scrie luai.
Dacă nu luași prea mult, treci peste… Unde ești, la popă sau la poliție? Ori oi fi vreun nume cu rezonață și-ți scrii memoriile?

2. Cum îți vindeci sufletul. Plecând de la principiul cui pe cui se scoate, cauți un alt suflet cu aceleași simptome și impușcati doi iepuri dintr-o lovitură. Bey, iepuri să fie, clar?

3 Responses to “Căutări pe Goagăl”

  1. doru says:

    !. Depinde ce ai “luat”. Daca e ce imi inchipui eu, esti “plecat” de mult. Cand termini “tripul”, si te intorci la scris, sa ne spui cum a fost. Ca acu degeaba iti spun cum se scrie, ca nu-ti foloseste.

    2. Mergi la supermarket, cumperi o sticla de Ace, mai demult se gasea si Pur Universal, sper sa gasesti. Torni continutul sticlei de Ace intr-un lighean, si bagi constiinta in clor. O lasi cam 15 minute,si dupa ce o lasi la uscat la soare, mergi si dai “like” pe pagina producatorului. La sfarsit, dai pe gat cateva pahare de Pur Universal. A dat rezultate, in unele cazuri, cei de care vorbesc, ne privesc acum si se bucura pentru tine, de undeva de deasupra norilor. Te asteapta, sa te hotarasti cum vei ajunge acolo. E bine ca ai inceput sa-ti faci probleme, inseamna ca ai multe de curatat.

    Hint: mai bine incearca varianta lui Geo. E mai sigura, chimicalele alea s-ar putea sa fie expirate, si contin si conservanti, ceea ce asigura perenitatea corpului dupa.

  2. doru says:

    A, si sa nu uit, dupa ce ai albit, trebuie clatit bine cu apa. Altfel, se ingalbeneste, si nu va fi albul acela imaculat la care speri.

Leave a Reply