8 Martie

on March 8, 2010 in Urări

Da, aţi primit flori, da, aţi primit la-mulţi-ani-uri, însă permiteţi-mi să vă trimit şi eu îmbrăţişari, chiar dacă facem parte din aceeaşi specie, că nu strică o urare în plus, dacă ea sare spontan dintr-o inimă singură.
Unele dintre voi sunteţi mame. Altele, vă pregătiţi să deveniţi. O mică parte, în care mă includ şi eu, oferiţi dragoste maternă masculilor parteneri veşnic în nevoie, copiilor altora sau animăluţelor de casă.
Pentru mine, azi, sunteţi doar femei. Iar urarea mea: Să dea Dumnezeu să ne fiţi sănătoase şi fericite! este, azi, adresată mamelor voastre, fetiţe şi băieţi.
…Şi pentru cei care au mamă, nu pe pământ, ci doar în inimă, trimit în eter un buchet de trandafiri, în semn de respect .
Azi e ziua mamei. Iar mama e sfântă.

6 Responses to “8 Martie”

  1. Alexandra Murarus says:

    La multi ani, noni! <3

  2. Unu mic says:

    Dragele mele mame, femei si fete ce veti deveni mame, va urez un calduros La multi ani. App azi discutand cu o doamna ce-mi va deveni mama mi-am adus aminte de zilele de 8 Martie cand eram mic si ofeream cadouri. Si acum am oferit cadouri dar atunci cadourile ce se ofereau necontenit in aceasta zi erau BIBELOURILE :)) ce ma mai distrez aducandu-mi aminte de acele bibelouri. La multi ani va doresc si sa fiti sanatoase si cu multa rabdare, noi astia mici/mari 🙂 avem nevoie de voi sa va oferim toata dragostea noastra.

  3. Eli says:

    La multi ani Nona! :*

  4. Relu says:

    La multi ani.

  5. Manon says:

    Multumim frumos. 😉

Leave a Reply