Legea Talionului: penis pentru penis?

on July 27, 2004 in Gafe, Sub lupă

 S-a făcut multă vâlvă, în ultimul timp, pe tema medicului care a tăiat din greşeală, în vreo trei locuri – adică de tot – penisul unui bărbat de 34 de ani.
E trist. Sper ca medicul plastician să îi repare omului podoaba, căci fără penis, bărbatul nu mai e bărbat în ochii lui. 

Acest accident, precum şi urmările lui, m-au făcut pansivă.
Pe penis se bazează, în cele mai multe cazuri, încrederea, trufia, aroganţa, donjuanismul. I-ai decapitat bărbatului penisul, l-ai omorât. Pentru că universul lui sucombă.
Se duc pe apa sâmbetei jocurile cu privirea, flirtul, mă rog, tot ceea ce ar însemna, legat de subiect, potenţă, bărbăţia. Corect.
(Off topic: Am considerat întotdeauna că potenţa bărbatului se măsoară în capacitatea lui de a sta lângă o femeie. E simplu: bărbatul potent reuşeşte să descopere universul dintr-o singură femeie. Cel impotent are nevoie mereu de stimuli noi, de aici şi alergarea după altă femeie, şi alta, şi alta…) 

Revenind la caz: bietul tânăr, ce-o fi în mintea lui…? I-o fi frică că îl lasa nevasta, sau îşi vede viitorul cel plin de experienţe sexuale, brusc, năruit?
… Citeam în Jurnalul Naţional de ieri nişte comentarii la caz. Era un fel de chestionar, cu tema:”Ce ar trebui să i se facă doctorului vinovat?”..Pe lângă imbecilitatea acestei întrebări, care îşi avea rostul în evul mediu, am citit şi răspunsurile, date, evident, de VIP-uri, că doar nu are farmec să o întrebe pe tanti Geta…Am remarcat ceva: cu cât personajul întrebat era mai penibil, ca prestaţie artistică (nişte actori de mâna a doua, dar care nu ratează nici o invitaţie la tv, nişte cântăreţi la fel de penibili, gen Fuego), aşadar, cu cât “artiştii” erau mai slabi, cu atât era mai mare virulenţa lor, care, sinceră să fiu, m-a ruşinat, şi ca om, şi ca suflet de artist!…”Să i se taie şi lui”, “Să i se cufunde în ulei încins”, şi alte “să”- uri, la fel de dăunătoare ca “e”-urile.
…De fapt, ce să mă mai mir, când ditamai ministrul sănătăţii declara pe post că nenorocitul de doctor “l-a mutilat voit” pe bietul tânăr…!?… Cum să faci, tu, persoană publică, asemenea afirmaţie, mai ales că, vorba lu’ BUG Mafia, de unde p*la mea să ştii, dacă n-ai fost acolo?

Eu nu mai înţeleg în ce ţară trăiesc, lângă ce oameni… Trăiesc lângă nişte câini jigodiţi care, în loc să se ridice împotriva celor care îşi bat joc de ei punându-i să plătească taxe mari şi dându-le salarii de mizerie, sar la jugulara unui medic reputat, pe care l-a lăsat mintea, într-o experienţă nefastă… 

E simplu să ne indignăm, parşivi şi cu coada între picioare, e greu, însă, să-i apucăm de ouă pe năstase & echipa de hoţi…
Nu le-am tăia ceva celor care ne sodomizează de paişpe ani, ferit-a sfântul…!
…Pe doctor, înainte, că e inamicul numărul unu!
Pe Năstase, dinapoi, că e mâna în mână cu organul!
Halal, naţiune castrată!

3 Responses to “Legea Talionului: penis pentru penis?”

  1. andrei says:

    bag un pui cu aroma de peste si-un orez cu ciuperci si citesc articolul asta din2004..betele sunt un pic cam lucioase pt gustul meu,dar randurile tale imi plac atat de mult..”potenta barbatului”in viziunea ta:)…e “foarte corect” ce zici,dar si alergatul asta dupa femei e de mai multe feluri..de ex:am vrut sa fiu si eu’potent’si sa raman cu o singura fata toata viata…si m-am trezit la 28 de ani ca fata aia n-are nimic din universul ala pe care trebuia sa-l descopar in fiecare zi…natiune castrata:-) sunt de acord la primul instinct,dar dupa aia ma gandesc ca nu pot judeca asa,la comun,pe toti,chiar dc rezultanta dominanta urmeaza directia aia verticala dar spre centrul pamantului…deci nu pot judeca asa,pt ca exista oameni ca tine

    • Manon says:

      despre asta o sa vorbim live. pana atunci tu aduna numarul de femei care ti-au incalzit patul. sa vedem daca suma aia da minus. (privire sugestiva, cu usor repros)

  2. nu am calculat pana acum,si nici nu vreau,dar sunt cateva atat de misto,din toate punctele de vedere…cred ca asta e latura vietii in care am fost cel mai norocos,am intalnit fete superbe(si nu ma refer la aspectul fizic)…doar plusurile conteaza dc privesti in urma..prezentul are si minus,ca-i prezent

Leave a Reply