râsu-n dungă

on August 5, 2012 in Politica cea curbă

Dragi concetățeni,
AMR 6 săptămâni până când CCR va decide care va fi Președintele României.
E timpul ca noi toți să ne unim – votanții de da, nu+boicotiștii – într-un efort comun pentru România:

Dacă îl susțineți pe Traian Băsescu, șofați cu un singur far APRINS pe timpul zilei.

Dacă îl susțineți pe Crin Antonescu, șofați cu farurile STINSE pe timpul nopții.

Together, we can make shit happen!

4 Responses to “râsu-n dungă”

  1. Ghinishor says:

    Nu-mi place deloc de Crin. Demagogie pura si superficialitate. Ponta…total aservit. Dar un presedinte care spuner doctorilor…ca daca nu le convine doctorilor 10 milioane sa plece din tara….si el se trateaza la Viena……care e atit de popular de se pupa-n bot cu toti tiganii…fisa…modesta….vrea sa ma reprezinte….iar amanta lui ajunge ministru……..care deja e capabil in tot si toate…finante…etc……care e inconjurat de hoti dovediti…..ca Liviu Negoita care a ajuns la capacitatea uimitoare sa faca o fintina de parc de 35 milioane euro…care mie imi ia 25 la suta din salar….ca nu era bugetul suficient pt ciordeala alor lui……imi aminteste de NERO……mai urmeza sa isi faca calul SENATOR…..ca pe BOC….nici nu mai stii ce era..BELL_BOY. Da….e SHUKAR…e JUCATOR…e SMARDOI……e JMEKER DE JMEKER…e uns cu alifii…cu whisky….cu verzisori. Sa vii tu acuma sa imi ceri incredere si sa imi mai livrezi promisiuni dupa 7 ani in care ai avut toate pirghiile si …..e evident.
    De ce trebuie sa partizanam politic?…..de ce e musai ca visceral sa sustinem o tabara….cind daca te uiti lucid….si nu de pe luna,…….intre ei toti este doar 3 mm distanta si o nuanta palida doar ii deosebeste.
    Rau e ca de la astia care sunt…nu ai cum sa astepti ceva….iar cei care au fost au terfelit si siluit SPERANTA..si MORALA….atit de reclamate in campanie.
    Adevarul este ca si cu unii si cu altii….suntem in deriva….in haos…..moral….economic…financiar…identitar….haos in educatie si la nivelul familiei. Amageala ca unul sau altul va fi un MESIA salvator…va adinci doar confuzia si patima datatoare de violenta si nebunie.
    Lucrurile trebuie luate de la cap….daca s-or mai putea…..altfel…si cu totul cu alti papusari si alte marionete. Astia au acelasi program…..schimba doar palariile. TOTI.

Leave a Reply