Invitaţie pentru voi

on April 13, 2010 in Oglinda

Dragii mei, ce program aveţi voi vineri, sâmbătă şi duminică (16,17, 18 aprilie)?
Ziceam şi eu, aşa, că dacă sunteţi în Bucureşti (şi dacă nu sunteţi, puteţi face un drum), vă aştept, zilele astea trei, la parter.
În UNATC.
Ca să vedeţi şi voi cum e la noi în bucătărie. Avem de toate: actorie, scrimă, coregrafie, spectacole, de dimineaţă până-n amurg.

Vineri proiectăm şi filmul “Eu, când vreau să fluier, fluier”. Deci ne asortăm.

Anul trecut a fost mişto. La fel va fi şi acum.

(Vă dau insigne de prietenie, ei, ce ziceţi?)

P.S. …Şi îmbrăţişările, în direct.

Uite aici un link la forumul pe care-l păstoresc, găsiţi mai multe detalii: FORUM UNATC

47 Responses to “Invitaţie pentru voi”

  1. Bear Grylls says:

    Multumesc pentru invitatie,tare mi-ar fi placut sa pot veni!Dar am fost la Bucuresti saptamana trecuta si voi mai ajunge abia la vara.Daca mai afli ceva pentru iulie-august,poate ne spui si noua.

  2. CristiMe says:

    Ahh…si asa ma oftic ca nu sunt din Bucuresti 😐

    Eh, next time :-l

  3. evergreen says:

    clar! vreau si eu insigna de prietenie.

  4. Andreea L. says:

    a douaaa insignă de prietenie. abia aştept să (re)întâlnesc agitaţia 😀

  5. Mulţumesc frumos de invitaţie! Din păcate între mine şi eveniment se află câteva mii de kilometri. Dar ţine-mă minte, te rog! 😀

  6. Geo says:

    I-am zis și lui Costică: măi italiano-vero, hai acasă că-i de bine, suntem invitați pentru trei zile, de o distinsă doamnă, la un eveniment de exceptie, la UNATC.
    -Vino măi, dezertor neinstruit, sa-i vezi la treabă pe cei care ne fac fericiți. E gratis, primești insignă și nu se-nchid ușile în urma ta. Avem teatru, film ,aproape ca pe Broadway sau la Hollywood. Cred că l-am convins, e suflet sensibil.
    Sărumâna pentru organizare și invitații!

    • Manon says:

      Deci, veniti, si tu, si costica (auzi, geo, te cam imprietenisi cu costica, mai scriem vreo doua capitole, adica…scrii tu si eu le pun in pagina a buna? 😉 )

  7. Radanee says:

    Sa te distrezi si pentru noi…cei care suntem prea departe…

  8. Radanee says:

    Daca stiam de mai demult, veneam. Si asa acum nu mai am nicio obligatie 🙂 (cu exceptia serviciului)

  9. b says:

    multam de invitatie, am fost si anul trecut, daca pot vin si de aceasta data…

  10. meda says:

    … nona! abia acum imi dau seama ca tie ti-am scris in urma cu citiva ani, cind imi doream sa fac un curs de actorie ca sa scap de timiditate:) n-am apucat sa gust din tainele unui astfel de curs, dar mi=ar placea sa vad “bucataria”.
    deci vineri sunt acolo!

  11. Corina says:

    Cum aş putea să ratez ocazia de a te întâlni? Ca să nu mai spun de teatru şi de clădirea aceea a facultăţii…care-mi place la nebunie! Vin cu mare, mare drag! Rămâne pe vineri!

  12. Moretta says:

    Uitai sa intreb… Vinerea, la ce ora difuzati ”Eu, cand vreau sa fluier, fluier”?

  13. Moretta says:

    Gata, aflai ca la 19:00.. 😛

  14. Onitza says:

    Nona draga, daca-mi permiti sa intru asa, cu bocancii, peste numele tau rezervat doar prietenilor…. s-ar putea sa vin sa te trag de manuta, ca sa-ti vad pofta de viata si de aproape 🙂 Nu promit… dar fac tot posibilul!

    • Manon says:

      Onitza, doar nu-ti imaginezi ca ma astept sa veniti acolo incognito, si sa treceti pe langa mine niznai…Am un sac de imbratisari, cui le dau io, strainilor, cand le-am pastrat doar pentru voi?

      • Onitza says:

        Nici n-as putea sa trec pe langa tine incognito, nu am pelerina invizibila a lui Harry Potter 😛 Sper sa ne intersectam… desi nu prea stiu pe unde vine adresa :-s

  15. Intrebare de 10 puncte: vad ca vineri seara la ora 19 sunt mai multe proiectii in aceiasi sala. Ai idee cand va fi mai exact Ëu cand vreau sa fluier, fluier?

    Multam fain de tot!

  16. […] Uşi deschide la UNATC Nona oferă şi insigne de prietenie. […]

  17. Mada says:

    Foarte tare evenimentul!!! Am fost azi… mai vin si maine sa vad un picut din toate!! Si… am si insigna si sunt mandra de asta!!

    @Manon: sunt singura care a trecut azi incognito pe langa tine? Pot sa ma prezint maine?

  18. Mada says:

    De fapt, mi-ai dat insigna… dar… am fost un pic intimidata!

  19. Mada says:

    Nuuu, in niciun caz!! Doar ca asa is eu…mai sucita!

  20. Diana says:

    as fi vrut si eu sa pot sa vin.. :((( dar na…o sa pup bucuresti in august, poate mnai faci un veneiment saimi iau si eu bilet la rand sa te vad :* PUPICI! (Dupa cum vezi acum recuperez cu cititul articolelor, ca am fost lenesa si m-am culcat pe’o ureche pt o vreme)

  21. Giorge says:

    A fost grozav la Uși Deschise, am văzut mulți oameni fericiți și mulți studenți muncitori și emoționați. Se vede că puneți suflet mult în tot și nimic nu mi-ar plăcea mai mult decât să fiu și eu pe acolo în vreun an. Doar să mai rezolv cu ai mei, că pe mine m-ați convins!

Leave a Reply