Către voi

on April 2, 2010 in Urări

Dragii mei,

Vin, ete, mâine sau poimâine, Sărbătorile de Paşte. Am oroare de urări, căci nu am cum să vă zic ceva original, şi până la această oră aţi auzit, deja, de o sută de ori Paşte Fericit! (la care mă aliniez şi eu, în lipsă de inspiraţie, căci îmi trec prin minte numai glume, însă momentul e solemn).

V-aş ruga (trecând peste mica invidie şi salivare inocentă, deoarece sunt hămesită de foame), să nu daţi iama în bucate, căci altminteri ajungeţi ca mine: iată, de Paşte, profetic, voi mânca ierburi. Iar iepuraşul (că şi ăsta a devenit tradiţie, deşi mielul ar fi fost mai indicat) mie mi-a recomandat morcovi fierţi, să te ţii, distracţie!
V-aş ruga să aveţi grijă şi la licorile păcălitoare, căci nu putem să mai comentăm pe aici, după sărbători, dacă suntem ebrietaţi.

Vă mulţumesc pentru că poposiţi pe aici şi înţelegeţi că acest mulţumesc conţine îmbrăţişări şi pupicuri direct în frunte.

De azi până pe 10 aprilie, şcoala se sigilează (nu ştiu sigur de ce, probabil de la femeile de serviciu ni se trage, care nu vor liber pentru orele suplimentare, ci bani, iar bani are universitatea, ioc). …Deci şi netul e cu lacătul pe el.
Dacă mă strecor cumva săptămâna viitoare pe lângă portari, o să mai scriu. Dacă nu mă strecor, scriu pe laptop acasă şi updatez când avem liber să rupem sigiliul.

Voi nu mă părăsiţi, da? Că sunt singură şi îmi faceţi bine (aici ar urma, iar, un mulţumesc, să nu fiu penibilă şi patetică, însă ştiţi codul: mulţumesc=îmbrăţişări).

Vă doresc relaxare şi voioşie!

…Şi profit de ocazie să-l rog pe Cel de Sus să nu mai orienteze spre mine taximetriştii, cum era ăla de aseară care mai avea puţin şi mă cerea de nevastă, ca să aibă, după aia, ce înşela şi el… Că mi se activează urticaria.

Vă iubesc, dragii mei!

10 Responses to “Către voi”

  1. Geo says:

    Mulțumim pentru urări și imbrățișări, vom respecta cumpătările și vom fi prezenți când se va desigila intrarea în școală.
    Sărbători cu bine!

  2. Bear Grylls says:

    Las’ca si eu sunt intr-o situatie similara.In plus,voi pleca la Bucuresti pentru cateva zile.
    Despre dieta,numai de bine.Am terminat deja jumatate din bucatareala.Mai urmeaza cate ceva dupa-amiaza.In casa mea toata lumea tine un regim oarecare si e de datoria mea sa le aduc la un numitor comun care consta (esential) in:
    -lipsa sarii in mancare
    -interdictia de a praji ceva in tigaie.
    Deci,pofta buna tuturor!Si sa aveti sarbatori luminoase!

  3. BonaVox says:

    multumim, nona! sarbatori fericite si tie:*

  4. evergreen says:

    Nonaaaaa sper ca esti bine sanatoasa. Ti pup cu tot dragul!

  5. Iulia says:

    Urarile si imbratisarile mele vin cu intarziere. Eu am facut pastele, adica o saptamana intreaga, tintuita la pat cu injectii si dureri de nedescris, ca m-am blocat complet de spate. Nu va mai spun ca pentru a face cateva analize si cateva radiografii am lasat 200 €, nemaipunand la socoteala medicamentele… Ca si aici e un moft sa te imbolnavesti. Asa ca Manon iti zic abia acum ca te pup, ca mi-e dor de tine si te iubesc!
    p.s. ma gandisem sa-ti fac o surpriza si sa vin acasa de paste, dar iata ca dadu boala’n mine si te lasai singura, asa ca ramane de pastele viitor, daca apuc 🙂

  6. Unu mic says:

    Paste fericit si tie si dupa cum am invatzat cu totii codul “multumesc=imbratisari,pupici si toate cele bune”, multumim ca esti cu noi si noi cu tine :D.

  7. Laura says:

    Sper ca ai avut un Paste linistit, fie el si cu ierburi! Si Iepurasul, asa comercial cum a devenit, sper ca a poposit si pe la tine cu ceva frumos si necomercial. Ne “auzim” de pe 12, caci nu e posibil sa intri in facultate. Zic asta, pentru ca am incercat. Desi de pe 12 pana pe 16 voi fi eu absenta – filmarea pentru licenta.

  8. sorin saguna says:

    Nu esti niciodata singura… oriunde as fi, voi veghea pe langa tine si minunea de om care esti(nu vreau sa fac declaratii de prietenie zemoase, gen Acasa Tv), dar esti un om special care merita sa fie atentionata ca e minunata.

  9. BonaVox says:

    uite nona, probabil ca o stii, dar
    este prea frumos.

    http://www.trilulilu.ro/MacRatusca/4a2253dab2c1f5

Leave a Reply