Archive for October 19th, 2004


Sunt stupefiată şi urmăresc ceea ce i s-a întâmplat lui Mutu. Aseară, cu sămânţa în gură şi cu ochii în televizor, am auzit tot felul de uimiri şi scenarii… un fel de praf alb în ochii noştri, simpli consumatori de salam cu soia… Ce de-a supărări…ba, chiar, un frate (său văr) Becali a părăsit o emisiune în direct, de la atâta tensiune…
S-a dus dracu’ febra alegerilor, poate moşmondi năstasele în linişte, acum poporul imparţial are o problemă nouă: Mutu se droghează, ta-na-naa!

…De fapt, ce să întâmplă? Prieten bun cu căpitanul gheară, fotbalistul nostru de renume mondial la uiski, kurve, inele şi maşini, s-a apropiat şi el, în conjuncturi independente de voinţa lui săraca, cu nasul- de dosarul cocaina, care zăcea uitat în cabina unui biet yaht, într-o zonă pustie de sărăntoci, şi anume Ibiza.
E, de la apropiere, i s-a luat pe nară. Şi omu’ a uitat, cum e şi firesc, întâmplarea, întorcându-se la sport, mai obraznic, mai macho, mai sculat ca întotdeauna, ca de, unu e mutu lu gheară, şi altu e idiotu’ lui Dostoievski…
Toată ţara plânge şi jeleşte pierderea, prin sfânta suspendare, a briliantului. Atâta nedreptate…Să i se taie aripile din zborul high ale unui fotbalist de clipuri şi tatuaje… Nţ!

… Nu-i sare nimeni în ajutor, cu vreo bilă de consolare?

Am văzut aseară, la naşul Moraru o emisiune cu doi tipi şi o raduleasca frumoasă coz şi încă plinuţă.
M-am plictisit.
După câteva butonări, tot acolo, la naşul, era o adunare interesantă. Drept urmare, m-am lăţit în pat şi am ciulit urechea. Era Ponta- acest Uriah Heep al lui năstase, ce încerca un mic joc pe gleznele doamnei Muscă, era doamna Muscă- aceasta susţinătoare de nevoie a lui Băsescu, sclipitor de inteligentă, şi era Pruteanu- un fel de umbră, exponent al V.C.- Ului Tudor, cu capul între umeri şi cu ciocul mic.
Am urmărit o expunere a doamnei Muscă, o încercare de tragere cu praştia a bietului Ponta, şi două-trei bâlbe ale domnului Pruteanu.
După care am schimbat canalul, mulţumită.
Băsescu să fie!