Panthene- tras de păr, să crească

on October 18, 2003 in Publicitate

… Mda… Am admirat, pe parcursul anilor, prin reclama la şampoane, părul vedetelor autohtone, fie că era el cu personalitate, fie că nu. Un lucru era clar: imaginea ne arata, pe lângă frumuseţea infatigabilă a silfidei, şi un păr minunat de strălucitor. 

… Până mai săptămânile trecute am tot trăit noi în această armonie, când ne topeam de admiraţie pentru Raduleasca, mai ales că, pusă să enumere două motive pentru care foloseşte Panthene, zicea cu farmecu-i inconfundabil, din degete:”1. Îmi place: 2. La nebunie”…
… Acu a mai apărut una, nouă. Pesemne, văzând că închidem ochii la enumerarea raduleascăi, creatorii de spot la panten or fi crezut că am adormit între timp, drept urmare, ete cu ce ne împroaşcă, spre lata mea stupefacţie: un nou spot, absolut idiot, cu Daniela Nane. Acu’, nu asta mă râmă pe mine, că fata e frumoasă ca apariţie, ci altceva: până unde ajunge penibilul, când tu, ca producător de spot faci orice pentru un pumn de bani… Penibilul se poate duce până la faptul că, deşi respectiva actriţă are părul scurt, gura ei rosteşte, încântată, aberaţii despre tapaj, coc, bucle…Dumnezeule, am rămas smirna când am văzut reclama prima oară!
… Înţeleg, frăţie, că era momentul ca Nane să apară iar la TV, că nu mai aflasem de multă vreme unde îşi mai face cumpărăturile sau la ce petrecere mai merge, dar de ce nu au pus-o în alt spot, să mai soarbă vreo cafea?
Cum poţi tu să o chinui pe biata femeie pe post să se alinte penibil şi să facă reclamă la un şampon, vorbind despre coc şi bucle, când până şi vecina mea Cornelia s-a autosesizat şi a zis aseară, pe bancă: “Auzi, mă, cum dracu’ vorbeşte aia de bucle, la păru ăla scurt, e vreun mesaj secret, să ai încredere în şampon că-ţi creşte…?”

… Întrebare pe care v-o transmit în eter.

One Response to “Panthene- tras de păr, să crească”

  1. PierreDeVara says:

    nu e vorba de sampon…ci de sexualitate si imagine…..vrei sa fii ca Nane?…nu ca parul ei…ia soro Pantene….atit

Leave a Reply