grina cea roșie

on June 6, 2011 in Oglinda

Greena evergreena.

O știu.

O pup în creștet, sau o strâng în brațe.

O citesc. E în top, și are și de ce să fie acolo.

Ea este precum scrie, nu se dă altfel.

Face parte din categoria aia de bloggeri autentici – care se dezvăluie, pe net, nu se acoperă cu zahàruri neverificabile.

M-a rupt, cu ceea ce ascunde grina, azi, printre litere.

Am urât, urăsc și voi urî bărbații lași

Mă loviși direct în plex, grin.
Deci mulțumesc pentru că și te iubesc de-fi-ni-tiv!

7 Responses to “grina cea roșie”

  1. Evergreen says:

    :*:* Și eu te iubesc și mă doare să te văd tristă. Mie mi-e mai ușor să articulez astfel de gânduri. Eu știu Nonette că partea lipsă a sufletulului tău se grăbește (așa cum poate) să vină la tine. Și lui n-o să-i fie teamă să te ia!

  2. Crisu says:

    Wow ! Love it

  3. steer says:

    Am lasat un comentariuba chiar un fel de doua-la ceea ce a scris evergreen despre barbati.Mi ar placea sa l citesti,la fel si oricine care e implicat in educatie in orice fel.Printre altele,spuneam acolo ca marlania barbatilor are mult in comun cu marlania educatoarelor lor si ca in mare masura barbatii sunt oglinda acestora.Il puteti citi ca pe o grila-cum sa creezi un barbat nesimtit.Dvs cate din acele graseli ati facut-ca mame,surori,profesoare,vecine,etc?Trebuiee un sat sa cresti un copil si daca barbatii nostri sunt nesimtiti avem si noi o legatura ccu asta.Ce credeti?

    • Manon says:

      Ti-am raspuns si acolo. Cred ca vina este in principal a mamei, care uita ca baiatul ei va intalni, intr-o zi, o femeie. Acea mama uita ca ea insasi este femeie.

      http://www.out.ro/2004/09/noi-si-ei-si-mama-lor.html

      …Dar articolul grinei tine de alte lucruri. Sunt lucruri punctate excelent.
      Nu e misandrie.
      Dincolo de educatie, este autoeducarea. Plus. Respectul fata de tine. Plus respectul fata de oamenii din jurul tau, la fel de sensibili, cu acelasi sange rosu prin vene.

  4. Aurelie says:

    Pe mine m-a lovit drept in inima… imi aduce aminte de un las…. dar si de mine.

Leave a Reply