Obviously online. Shoot!

on October 9, 2010 in Oglinda

Sunt online. Am descoperit melodia asta. Nu e rea deloc.

Despre ce vorbim azi?

Despre ce vreți voi să scriu?

43 Responses to “Obviously online. Shoot!”

 1. julie says:

  😀 Eu as vrea sa vorbim despre intalniri cu oameni ce au schimbat ceva in tine,in cursul vietii tale…pozitive si negative..cele ce efectiv ti-au marcat viata..sau astfel de momente,nu neaparat intalniri :)Si despre lupta de a ramane pur si a-ti urma gandurile si inima,rezistenta la compromisuri,despre alegeri,despre curajul asta…si despre puterea de a crede in oameni si capacitatea de a citi in ochii si sufletul lor..ia uite cate vreau,sunt o profitoare…

  • Manon says:

   Julie, se numeste scormonire sub carcasa. Am pus aici, in jurnal, tot ceea ce m-a marcat, modificat, uitmit, impresionat, schimbat. In fond, sunt asa cum sunt. Nu trebuie descoperit nimic in plus. Rad, cand sunt fericita, zambesc uneori, ca sa ascund tristeti si, God, cam bubui cand sunt nervoasa. Iubesc iubirea si o ocrotesc oriunde o vad. Cred in cuplu si in suflete pereche.
   Am mostenit de la mama antene, cu ajutorul carora citesc ceea ce nu se vede. Antene pe care le folosesc pentru a-i ajuta pe altii. In ceea ce ma priveste, ele imi fac rau. Simt dezastrul de prea devreme si ma incapatanez sa cred ca va fi bine.
   Profitoareo! :- P

 2. desteapta says:

  totusi,la ora asta parca e prea complicata o discutie despre filozofia compromisurilor.mai degraba ceva”educativ” gen spanzuratoarea online:))))
  Mie,frigul de afara,mi-a inghetat capacitatea discutiilor inteligente:P

 3. julie says:

  Ma bag si la joaca nu-i problema :))

 4. Bianca says:

  Toamna asta e la moda raceala, in toate sensurile cuvantului. Sper sa ne incalzim o data cu venirea ierinii si a sarbatorilor, alta speranta nu am. 🙂

 5. desteapta says:

  pai ma cam supara toata lumea azi:)).Dar spanzuratoarea online e altceva:tu propui un cuvant cu…(puncte puncte).si noi ne chinuim sa-l ghicim:))

 6. desteapta says:

  cum adica”iar vrei tuica fiarta? ” de parca ar fi o pedeapsa:))).E cel mai bun lucru care i se poate intampla cuiva in seara asta

 7. desteapta says:

  antidepresiv

 8. desteapta says:

  Julie,cred ca antidepresibv e cuvantul..Se potriveste cu vremea de-afara:))

 9. julie says:

  :)) Antidepresiv-spanzuratoare online pe Jurnalul lui Manon:P

 10. julie says:

  Bravo Desteapta!
  Acum cine zice?Nona sau cine ghiceste?

 11. desteapta says:

  am vrut sa jucam ceva usor care sa nu ne solicite prea mult pe frigul asat si uite ca numai faptul ca m-am gandit la niste litere ma cam doare capul:)))

 12. crisu says:

  Ma joc cu soarele şi nu ma arde 🙂
  te ţuc

Leave a Reply