Declaratia 3 -Raport badigard – ©GEO

on June 28, 2010 in SdB

Raport:

Subsemnatul Vigilentu Florin, angajat al firmei de pază și protecție American Eagle SRL din anul 2008, raportez:

– pe data de 18 iunie 2010, imi desfășuram serviciul regulamentar, în schimbul 2, la SC Penny SRL (mă scuzați), în postul nr.1 (intrarea în magazin).

-în jurul orelor 18.oo am fost solicitat de catre vânzătoarea Avădanei Petronela să intervin pentru rezolvarea unei probleme apărute pe raionul de marfuri alimentare, la casa nr.2.

-m-am deplasat imediat la locul indicat și , plin de tact , calm și responsabilitate am încercat să aplanez un început de conflict  între numita Cărăuș Florica și vânzătoarea de la casa nr.2 a  marketului.

În timpul discuțiilor purtate intre cele două, pe tema țigărilor și a fumatului in general, într-un moment de neatenție, o cutie de pateu de ficat de porc (nu știu de unde a luat-o doamna Cărăuș) a culcat-o pe Avădanei Petronela la pământ.

-am chemat ajutoare prin stație și nu am folosit armamentul din dotare avand de-a face cu femei.
În timp ce vorbeam, numita Cărăuș Florica a vrut să-mi smulgă stația din mână și m-a zgâriat pe față, în  busculada creată m-a lovit deasemenea cu capul în lucrarea dentară abia terminată în vederea oficierii casătoriei de luna viitoare.
-cu toate acestea, am reușit să încatușez inculpata și să o conduc in mașina de intervenții chiar dacă am fost scuipat și injurat in permanență.

-menționez că vânzătoarei Avădanei Petronela nu am mai putut să-i acord primul ajutor pentru că inculpata ar fi fugit.

După ce am predat-o echipajului pe inculpată, mi-am reluat postul și atribuțiile in primire și mi s-au acordat primele ingrijiri medicale de către doamna Petronela care are curs de prim ajutor.

Declar, susţin şi semnez după ce am luat la cunoştinţă de întregul conţinut şi am completat personal datele din prezenta declaraţie.

24 Responses to “Declaratia 3 -Raport badigard – ©GEO”

 1. b says:

  tare postarea:D

 2. Bianca says:

  Acum ii trebuie avocat? 🙂

 3. Bianca says:

  aha 🙂 atunci mai asteptam, sunt curioasa ce va zice judecatorul :))

 4. Liana says:

  🙂 )) bun asa! Ma declar multumita =))
  P.S: mi-am si stropit putin ecranul cu apa din dotare (in gura adica :)) ) la asta: ” o cutie de pateu de ficat de porc (nu știu de unde a luat-o doamna Cărăuș) a culcat-o pe Avădanei Petronela la pământ”

  • Manon says:

   Pe langa aia, si asta:
   “În timp ce vorbeam, numita Cărăuș Florica a vrut să-mi smulgă stația din mână și m-a zgâriat pe față, în busculada creată m-a lovit deasemenea cu capul în lucrarea dentară abia terminată în vederea oficierii casătoriei de luna viitoare.” Loool!!! Cum da el toate amanuntele!!!!!!

 5. Mia says:

  Te cunosc atat de bine. 🙂 😉
  Somn usor dragilor..

 6. Bogdan T. says:

  Aaaahahaha cat de tare asta. Mai-mai sa ma scap pe mine de ras. Bai cat imi plac declaratiile astea si documente gen “la cald” – sunt criminale.
  Bine, acum cu tot rasul meu, nu stiu eu cat de bine m-as descurca daca as fi nevoit sa trec prin aceleasi proceduri si situatii similare. Still funny though =)
  PS. Nona, daca apuci sa citesti din commenturi – sar’na pentru ca ai adaugat si link cu blogul subsemnatului pe lista ta de Bloguri Prietene. O fi de mult acolo saracul, dar eu azi am vazut…cand a tipat WordPress-ul la mine “Mey ametitule, ai trafic venit de pe out.ro!”

 7. Manon says:

  @ALL:

  Avem nevoie de declaratia vanzatoarei. O scrie cineva?

  Avem nevoie de declaratia unui martor ocular. …Cineva? 😉

  • Bogdan T. says:

   Ah, pey cand ai intrebat daca ma bag la scris declartii am crezut ca sunt individuale. Nu m-am prins ca ar trebui sa continuam pe asta :)).
   (scrisesem una cu un sofer auto-stopist)

 8. BiLL says:

  Haha. Am ras cu lacrimi !!! :))))))

  • Manon says:

   Bine ai venit, Bill, da fruntea, la pupat! 😉

   “Acum o sa ne punem serios pe invatat, eu pentru PAPUSI- MARIONETE, Adriana pentru ACTORIE. Mai sunt doar 2 luni si sper sa reusim.”
   Va astept la UNATC, bafta!!!!

 9. Bianca says:

  Si totusi, rapoartele astea sunt mai mult fictiune,nu? 😀 Adica o sa ma puteti face sa cred intr-un final ca doamna Caraus a fost rapita si de extraterestrii. :))

  • Manon says:

   Rapoartele sunt pura fictiune si absolut reale in capul nostru. Nu credem ca extraterestrii au vreun amestec, cel putin din cercetarile de la fata locului, in care au fost implicati exclusiv terrieni get beget de origine romana. 😉

 10. Murarici says:

  :))) de ce isi cere scuze dupa ce spune unde lucreaza ? :)))

 11. Andreea says:

  =))) cu rusine spun ca acum am apucat sa citesc acest post si am inceput sa rad isteric, mi-ai mai imbunat statul la birou la ora asta :))) multumesc, multumesc, multumesc

Leave a Reply