mici frământări inutile

on March 30, 2010 in Oglinda, Retorice

Mâine mă duc la doctor, să mă caute la tiroidă. M-am programat de vreo două luni, că altminteri m-aş furişa, niznai. Dacă îmi găseşte glanda defectă, doctorul o să-mi dea pastile ca să o aducă pe calea cea dreaptă. Ei, aici mi-e mie frică de mor, dacă mă cuminţesc de ajung ca ăia de care râd io, plictisitorii? Parcă mă văd, liniştită şi înţeleaptă, mişcându-mă-n relanti, de unde până acum eram un sfedeluş vibratil…doamne, feri!…

…Aş încerca o diversiune gen fugire peste graniţe, însă nu pot lăsa în ţară urticaria, singură, am şi eu un simţ de responsabilitate. Plus că noul tratament cu şaişpe anitibiotice simultan pentru ce-mi găsiră ăştia pitit în stomac, helicobacterul, cine îl face dacă eu nu mai sunt prin zonă?

Auzi, o fi vreun târg în care aş putea dona şi eu neşte afecţiuni cronice, dependenţa de fumat, amintirile horror cu titel, o scârbă de muiere care îmi infestează în fiecare zi mouse-ul sub pretextul curăţeniei şi vreo douăzeci de coafeze care mi-au marcat existenţa?

…Ete, că mi-adusei aminte…parcă mai spaimă mi-e de ciuful care-mi crescu iar în vârful capului, că trebuie să-l duc la tuns, decât de tiroidă, cu doctorul ei…A dracu femeie sucită!

6 Responses to “mici frământări inutile”

 1. Geo says:

  Baftă mâine la medic, să nu-ți fie teamă, nu te cumințești.
  Să nu cumva să-ți treacă așa ceva prin minte, pe noi cui ne lași? Ai responsabilități și aici, dacă nu ne dezamăgești, iți dau adresa târgului pentru donații.;))

 2. evergreen says:

  hahahah! femeie sucita, auzi la ea. toate suntem sucite 🙂

  nu exista targ de donat d’astea. pacat.

  *te-am cautat luni. trec si azi.

 3. kittysor says:

  ..daca afli de targ sa-mi zici si mie, am si eu de dus o gramada!

 4. Manon says:

  cred, kittisor, ca o sa fac un topic dedicat, si ceea ce o sa-mi dati spre instrainare in comentarii, vor fi scoase la licitatie in articol. 😉

Leave a Reply